Hacamat'la Hastalık Tedavisi Yöntemleri

AddThis Social Bookmark Button
 

“Kafadan hacamat olmak; delilik, cüzzam, gece körlüğü, alaca, baÅŸaÄŸrısı, diÅŸ, göz, kulak gibi hastalıklara ve daha birçok hastalığa ÅŸifadır. “Kafadan hacamat olmak her hastalığın ilacıdır”Hadis-i Åžerif

Sizin tedavi olmak için baÅŸvuracağınız en iyi çare Hacamattır’(Hadis-i Åžerif) (Nesei)

Kafa üzerinde 3 temel 17 nokta sırt üzerinde 7 temel 30 civarı nokta ayak ve baldırlarda 9 temel olmak üzere toplam 23 nokta vardır. Her noktada uyarılan sinirler değişik rahatsızlığı iyilşetirmede iyidir.

 

1. Unutkanlık, hafıza zayıflığı, Alzheimer, Konsantrasyon ekikliÄŸi, deprasyon,Kitap okurken okuduÄŸunu anlamama, konsantre olamama problemlerine kafadan Hacamat Yapılır. Unutkanlık için ayrıca Kafadan hacamat çok faydalıdır.  Çocuk ve ergenlerde ve Test sınavlarına hazırlananlarda sık rastlanır. BaÅŸlama noktalarını ve uygulama kombinasyonlarını iyi bilmek gerekir.

2. Kronik yorgunluk, çok uyku isteÄŸi, halsizlik, Sırtdan KaraciÄŸer arkası, kahil ve kalb arkasından uygulanır. Daha ilk tedavide gözle görülür bir ilerleme  rhatlama hissedilir. Vücuda enerji gelir. kombinasyonlu olarak diÄŸer akupunktur enerji hatlarıda uyarılmak sureti ile çok zinde ve dinamik bedene sahip  ve olursunuz. Ayrıca metobolizma hızlanır, YaÅŸlanma belirtileri ve kırışıklıklar asgari düzeye iner. Bu konuda uzman olmayanların uygulamaları yetesiz kalabilir. Her haccam bu uygulamaları ve kombinasyonları bilmeyebilir.

  1. Tansiyon, Åžeker Hangi noktadan yapılırsa yapılsın yüksek tansiyon düşer dengelenir, en güzeli kalb, kahil ve karaciÄŸer bölgesidir. Tansiyon için her zmaan ilk baÅŸlangıç noktası yukarı nokta olmalıdır. Diyelim kafa sırt ve bacaktan hacamat olunacak. Ä°lk kafa bölgesi halledilir sonra sırt bölgesine geçilir. Åžeker hastalarının yaraları biraz geç iyileÅŸir. Ve ayrıca ÅŸekeri çok yüksek olanlara birden 5-6 kupa yerine vücud alıştıra alıştıra ayda 2-3 kupadan fazla tavsiye edilmez.
  2. BaÅŸ aÄŸrısı, Migren, Sinuzit, Kulak arkası, kahil ve sırtdan omuz baÅŸlarından yapılan uygulanır.
  3. Bel fıtığı, Boyun fıtığı, Genelde aÄŸrıyan bölgelerdeki pıhtılar temizlenir, dokunarak pıhtılar ve sinir sıkÅŸması nerde olduÄŸu anlaşılır. Kuyruk sokumu üstü saÄŸ ve sol yanlardan baÅŸlanır uygulamaya. Hacamatın en baÅŸarılı ve sık uygulandığı hastalıkların başında gelir bel fıtığı tedavsi. Mısır, Endonezya, ve Ä°ran da TIP FAKÃœLTELERÄ°NDE hacamatla belfıtı tedavisi konusunda bir çok araÅŸtırmalar yapılmıştır. Alının sonuçlar çok etkileyici ve baÅŸarılıdır. Bu konuda kiÅŸisel tecrübelerimizde aynı yödedir.
  4. Kemik erimesi, Kireçlenme, m antar, Romatizma, Ä°ltihaplı Eklem Romatizması (Romotoid artis), KaraciÄŸer arkası, kahil ve aÄŸrıyaan bölgelere özellikle diz kapağı ve baldırın dış kısımlarına yapılan uygulamalr çok faydalıdır. AÄŸrılar Hemen geçer, ama senaslar halinde tecrübeli haccam yardımıyla 4-5 seansda daha güzel kalıcı sonuçlar alınır. Tabiki ÅŸifa allah cc den…
  5. Hepatit B, KaraciÄŸer arkası, kalb arkası ve sırtdan omuz baÅŸları
  6. Böbrek rahatsızlıkları Sırtan böbrek hizası, saÄŸ ayak topuÄŸu, saÄŸ ve sol ayak üstü
  7. Sedef, Temre ve Deri hastalıkları, Kaşıntı sivilce, Genelde zayıf immune bağışıklık sistemi olanlarda var olan deri hastalıklardır. KaraciÄŸer arkası ve kahil en eygun baÅŸlangıç noktasıdır. Özellikle sedef ve varisde %100 iyileÅŸme garantisi yoktur ama hiç bir yan etkiside yoktur. Bunun yanıda bir çok faydası vardır.
  8. Kanda Demir, vitamin eksikliği, kanda yağlanma, Şeker ve kolestrol; Bu alanda hiç bir bilimsel araştırmaya rastlamadık. Sadece kişisel tecrübelerimiz Şeker ve Kolestrol rahatsızlığı ile gelenlere Hacamatdan önce ve sonra ölçürtürmesini istedik. Hacamatdan önce yüksek çıkan Kolestrol veya Şeker değerleri hacamatdan hemen sonra daha yaptırır yaptırmaz dişmekte 3 veya 4 seans Hacamat Tedavsinden sonra normale dönüşmektedir. Elimizdeki veriler sadece Hacamat Tedavisi yaptıranların beyanlarıdır. Bilimsel yazılı bir kanıtımız yok şimdilik.
  9. Kalb rahatsızlıkları, Sırtdan Kalb arkası ve kahil noktası,
  10. KaraciÄŸer rahatsızlıkları, Yüksek kolestrol, Sırtdan karaciÄŸer arkası, kahil ve omuz yanları Yukarıdaki resimde saÄŸlıklı ve siroz karaciÄŸer resmi görülmektedir. KaraciÄŸer arkasından yapılan hacamat bu pıtıların bir çoÄŸunu temizlemede son derece baÅŸarılıdır.
  11. Gut, Guatır. Astım, Nefes DarlığıBronÅŸit Ã–n kısımdan omuz baÅŸları, kalb arkası, ve kahilden yapılır.
  12. Hormonal rahatsızlılar, YavaÅŸ Metabolizma, Aşırı Kilo Kalb, karaciÄŸer arkası ve sırtdan miÄŸde ile bağırsak arkasına gelen noktalardan yapılır. Aşırı yiyenleri Hacamatla zayıflatamayız, Sadece hormonal bozukluktan dolayı aşırı kilolu olanlara yardımcı olur Hacamat teavisi, Bu konuda hacamat ve Zayıflama adlı sayfaya baınız.
  13. Nefis hastalıkları, Vesvese, Åžizofreni, panik atak vs, Tik ve Kekeleme… Sırtdan kalb ve karaciÄŸer arkası, kulak arkası ve kafa arkdan orta ksım dan uygulanır… Aşırı heyacanlı ve korkan kimselere uzun süren seanslar daha faydalı ve kesin sonuç verir. Depresiv ilaç alanlar daha ilk seansda çok büyük rahatlama olur, hissedilir bir rahatlama olur. Allah cc nin izni ile düzenli ziyaretlerden sonra  en az 6 -8 ziyaretden sonra ilaç almalarınada gerek kalmayabilir. Tabiki buna doktor karar verir, ama hastada kendini bilir.  (Ruh hastalığı diye birÅŸey yoktur, RUH Hastalanmaz, Ruh temiz ve paktır, hasta olan nefsitir).
  14. Büyü,,, Kulak arkası en temel baÅŸlangıç noktasıdır.
  15. Ä°ktidarsızlık; Kuyruk sokumu, omirlik orta noktaları iyi olduÄŸu tesbit edilmiÅŸtir.
  16. Çocuk altına ıslatma, Kulak arkası, Kahil ve sırtdan kuyruk sokumu üstünden uygulanır…
  17. El ve ayak üşümesi; Bazı kimselerin el ve ayak parmakları ister sıcak havada ister soÄŸuk havada daima çok üşür. El ve ayak parmakları hep soÄŸuktur hiç ısınmaz. Bunun nedeni ni tam olarak bilmiyoruz. Ayrıca bu meÅŸrep insanlar da diÅŸ hastalıkları daha erken yaÅŸta baÅŸlayıp daha hızlı bir diÅŸ çürümesi olur. Kesin olmamakla beraber Sırtdan KaraciÄŸer arkası ve Omuz yapılan hacamat daha faydalı olur diye tecrübe ettik. Bu konuda hiç bir yerde bilimsel kaynak bulamadık.
  18. Virtigilo,  Egzema ve Alaca Hastalığı, Ãœrtiker, KurdeÅŸen, dabaz, Kaşıntı, cüzzam, ; Bu tip hastalıklar dermatolojiyi ilgilendiren deri rahatsızlığı olarak algılansada hastalık genelde bağışıklık sistemi zayıf olan kiÅŸilerde,  daha belirgindir. Veya bağışklık sistemi zayıf olan bu kimselerde bu iki hastalığa daha sık rastlanır. Sırtdan karaciÄŸer arkasından Kahilden ve Omuz baÅŸlarından yapılan seans uygulamalar çok iyi sonuç versede %100 garanti hiç bir zaman yoktur. Bu hastalığa muzdarip olanlar da yine çok uyku ve zayıf bağışıklık sizteminden dolayı uykuya doyamama veya uykudan yeterince faydalanama halleri çok sık görülür. Fakat her hasta belirli oranda fayda ve iyileÅŸme görür. Halk dilinde Temre denilen benzer kaşıntılı olan hastalıkda benzerdir.
  19. Cilt kırışıklığı; YaÅŸlanma belirtileri yavaÅŸ metobolizmada, çok uyuyanlarda, çok aşırı yemek yiyen, aşırı alkol ve sigara kullananlarda ve dengesiz beslenenlerde daha fazladır. YaÅŸlanma belirtileri olan cilt kırışıklığı vs eÄŸer normal seyrinde ise hacamat bunu yok eder, yavaÅŸlatır  demek yanlış olur. Sadece sorunlu bölgelere yardımcı olur. Belli noktalarda biriken pıhtı kan temizlenmek sureti ile Ä°lgili sinirleri uyararak gerçeÄŸinden daha yaÅŸlı gösteren kiÅŸilerde bu yaÅŸlanma hızını düşürmek mümkündür.  Bu konuda hangi noktadan yapılır vs hiç bir bilimsel çalışma yoktur. Sadece Koreli bir Akupunktur uzmanı yardımı ile Haccam Selim tarafından belirlenen noktalara yapılan uygulamadır. Burda temel prensib kırışıklığa neden olan sinirleri uyarmaktır. Çok da baÅŸarılı sonuçlar elde ettik diyebiliriz.
  20. Görme bozukluÄŸu; Miyop veya hipermetrop rahatsızlıklarına faydası olur. En azından bir çok kimsede gözlemlerimiz gözlük numarası büyümesi olmadığı yönündedir. Nadirende olsa 6 ay süreli her ay 4-5 kupayı geçmeyen hacamatdan sonra 0.25-0.75 numara düştü diyenler vardır. Bu bilgiler bilimsel olmayıp sadece bize hacamat yaptıranların bildirdikleridir. Bu konuda ÅŸimdiye kadar hiçi bir bilimsel çalışmaya zaten rastlamadık. Ayrıca göz tembelliÄŸi ve göz tansiyonuna da etkilidir. Bu tür rahatsızlıkları olanlar Hacamatdan sonra bu tür ÅŸikayetlerinin azaldığını ifade ettiler. Ama  Hiç bir garanti yok.  Fakat yan etkiside yoktur, riski yok.
  21. Kısırlık,; Her ne kadar tedavi  noktası kuyruk sokumu olarak bilinsede bu konuda bilimsel denebilecek çalışma yoktur. Ä°sbat edilmiÅŸ bir bulgu bizce yoktur. En azından Bizim bu konuda tecrübemiz olmadı ama çok baÅŸarılı olduÄŸunu söyleyen diÄŸer haccam arkadaÅŸlar var.
  22. Erken boÅŸalma, SertleÅŸmeme; Hacamat’ı cinsel güç artırıcı vs olarak görenlere pek yardımımız yok. Ä°nsanların cinsel gücünü artırma iddiamız yok, bu ÅŸekilde gelenlere hiç yardımcı olmuyoruz.  Ama yaşı genç olduÄŸu halde kiÅŸide  hakikaten bir sorun varsa bu Uzman Haccam tarafından bir kaç seansda yapılan tedavi ile çok baÅŸarılı sonuçlar elde ettik.
  23. Kas Erimesi; Kas erimesi kiÅŸide güç kaybına neden olur. Elini kolunu istediÄŸi gibi kullanamaz. Sadece 2 hasta ile bu konuda tecrübemiz oldu. Bir hasta normal bir iyileÅŸme görürken diÄŸer bir hastamız  uzun süredir yukarıya kaldıramadağı kolunu hacamatdan hemen sonra rahat bir ÅŸekilde kullanmaya baÅŸladı. Belli baÅŸlı bir noktası olmadığı ve tetikleyen neden ne olduÄŸunu bilmediÄŸimiz için fazla yorum yapmıyoruz. Ama uygun aralıkta yapılan hacamat tedavisinin hiç bir yan etkisi olmaz.
  24. Varis; Varis için yapılan uygulama da tedavi baÅŸarısı deÄŸÅŸkendir. Hiç bir garanti yok ama Kalb KaraciÄŸer arkası hacamatdan sonra varis olan noktadaki biriken pıhtılar temizlenerek en yakın sinir ve kaslar uyarılmak suretiyle yapılır. Direk olarak varisli bölgeye veya çok yakın bölgeye hacamat uygulanmaz.
  25. Karpal Tünel Sendromu; El bileÄŸinin bir hastalığıdır. Bilekteki karpal tünelden geçen median sinirin sıkışması sonucu ortaya çıkar. Geceleri elde ve kolda uyÅŸma, tutma da güç kaybı, eli sallayınca aÄŸrının hafiflemesi ÅŸeklinde belirtisi vardır. Almanya Ä°mmanuel hstanesinde bu alanda Hacamat Tedavisi ile bu rahatsızlığa etkisi konulu araÅŸtırma sonucu oldukça baÅŸarılı sonuçlar olduÄŸu, aÄŸrıların ve uyuÅŸmaları büyük bir kısmında azaldığı belirtildi. (Bunları alfabetik sırala, kaynakları altda deÄŸil her makalenin yanına yaz)
  26. Sivilce ve Akne; Sivilce ve akne özellikle ergenlerde toksinler dışarı düzgün ÅŸekilde atılamayınca yaÄŸ bezlerinin tıkanmasıyla oluÅŸan vücüdun toksik artıkları  iltihab ÅŸeklinde dışarı atılmaya çalışması sonucu oluÅŸan hastalıkların genle adıdıdr. Ergenlerde pisikolojik etkilerede yol açar. ABD de bir klinik tarafından ve Sciencedirect adlı magazin araÅŸtırmasına göre Japon köpek balığı ile akne tedavisnden Nijerya Toto ürünleri akne tedavisne kadar yaklaşık 15 yöntem karşılaÅŸtırılmış bunlar arasında Hacamat Tedavisi Sivilceler için en etkili yöntem olduÄŸu sonucuna varılmıştır.  kaynak. http://www.sciencedirect.com
  27. Hemofili; Hemofili hastalığı kalıtsal genetik kandaki protein8 eksikliÄŸinden kaynaklanan ve kanı pıhtılaÅŸmayan kanama baÅŸlayınca kanaması uzun süren veya durmayan hastalığa verilen bir isim. Ä°smi resmi olarak açıklanmayan bir srilankalı müslüman Hemofili hastalıgından muzdarip Ä°ngiltere kraliçesi kızını Hacamatla Tedavi etmiÅŸ. Uygulama haftda 1 kez uygulama ile, 25 seansda tamamlanmış. Hacamatla bu nasıl olmuÅŸ, yani kanı durmayan birisinden nasıl kan alınarak tedavi edilmiÅŸ hangi noktalardan alınmış tam bilmemekle beraber, hormonları kontorl eden ve dolaşım sistemini kontrol eden sinirler uyarılmıştır diye tahmin ediyoruz.
  28. Hormon Bozuklukları, Aşırı Kilo, Aşırı Büyüme, Aşırı Zayıf; Bu tür kişilere hacamat tedavisi çok faydalıdır. Özellikle genç yaşta yapılırsa çok daha faydaldır. Bu tip hastalıklarda temel prensip hormon salgılama görevini sağlayan hipofiz bezinin görevini yapmamasından, veya tıkanması sonucu oluşur. Çözüm ilgili sinirleri uyramakla başlanır. Aşağıda yazdığımız kilitlenmişlik sorunu ile paralellik gösterir.
  29. Analitik Düşünme YeteneÄŸi; (Critikal Thinking); Bu sadece bu konuda yeteneÄŸi olan kiÅŸilere sonradan eÄŸitim ve öğretimle  kazandırılan bir davranış biçimidir. Kabiliyeti olmayana ‘Analitik Düşünme YeteneÄŸi’ çok fazla aşılanmaz. (Zira bazı insanlarda programları gereÄŸi blokaj ve körlük vardır). Analtitik düşünme yeteneÄŸi Ãœst düzey bürokratlarda, hekimde,   eÄŸitmende var olması gereken bir tür muhakeme yeteneÄŸidir. Bu kiÅŸiler olayları birbirine kolayca baÄŸlayıp bulundukları görev ve konumun icabını en iyi ÅŸekilde yerine getirir ve çok çabuk doÄŸru karar verirler. Uygun noktalardan hacamatla uygun sinirleri uyarmakla kiÅŸide tefkkür gücü ve muhakeme yeteneÄŸi artar. Ama modern eÄŸitimle eÄŸitilen kiÅŸilerde asla Analitik düşünce yeteneÄŸi oluÅŸmaz. Belki sadece belli eÄŸitimle o kiÅŸiye mesleÄŸini ifa edecek temel basit düşünce öğretilir. Analitik düşünce nedir, tasavvuf ve din ile baÄŸlantısı vs çok teferruatlı ve detaylıdır. Kısaca bu ÅŸekilde düşünebilen insanlar yüksek aÄŸaçlardan oluÅŸan orman içinde yürürken sizi bir helikopter alıp yukselttiÄŸini hayal edin. Nereye gideceÄŸinizi nasıl gideceÄŸinizi vs daha net görmeye baÅŸlarsınız. Önunzde var olan bir çok belirsizlik kaybolur. Analitik düşünme yeteneÄŸine sahip kiÅŸiler diÄŸer kiÅŸilere nazaran daha doÄŸru ve isabetli kararlar alır. Uygun noktalardan hacamat bu procesi hızlandırır. Tıkanıklıklar açılır. Bu yazıyı okuyupda sizlerin hacamat yaptırarak çok fazla beklentiyede girmesini istemeyiz.
  30. KilitlenmiÅŸlik; KilitlenmiÅŸlik çok farklı bir sorundur. KilitlenmiÅŸilik ve blokaj müsüman olmayan Sufli Cinler, büyü vasıtasıyla olabileceÄŸi gibi kiÅŸi geçmiÅŸte beynine ve ÅŸuuruna verdiÄŸi hüküm ile kendi kendinide kolaylıkla kilitleyebilir.  Bu çok hassas konu olup cilt cilt kitaplar yazarak anlatmak bu konuyu anlamaya yetmez. Bizimde bu konuda bilgimiz yazacaklarımız zahiri olup Hacamat ın sadece insanda idrakı ve anlayışı, belli kalıp ve bilmeden neden yapıldığı belli olmayan davranışlardan kurtardığını gözlemledik o kadar.  Hiç bir cemaati veya grubu yermiyoruz ama ... cemaati ve ... ... kitaplarını okuyanlarda bu kilitlenmiÅŸlik daha barizdir. Biz bunu Hacamat yaptığımız kiÅŸilerin hacamat noktalarından gelen siyah renkli pıhtı kandan anlyoruz ve biliyoruz. Bu kiÅŸilerin bakışları daha donuk olur; ne söylerseniz söyleyin bazen anlatıkalrınızı hiç duymazlar bile. KilitlenmiÅŸ kiÅŸiler bazı konularda kafalrını ve dikkatlerini toplayamaz sizi dinleyemezler. Biz burda ÅŸu cemaat öbüründen daha iyidir demiyoruz, ama detayını bilmediÄŸimiz konuda da ÅŸu şöyledir bu böyledir demek zaten boyumuzu aÅŸar. Sadece Hacamat kilitlenmiÅŸlik sorununa  faidesi olur diyoruz.  Hacamat sizin önyargılarınzdan kurtulmanıza yardımcı olur o kadar. Bunu ÅŸu ÅŸekilde düşünmeye çalışın. Bu gün elhamdülillah hepimiz müslümanız. Acaba Müslüman!Türkiye’de deÄŸilde Ateist Rusyada veya Çinde veya Ä°nek gibi bir hayvana kutsal gözüyle bakan bir ülkede, Hindistanda budist bir ortamda  doÄŸmuÅŸ olsaydık ne kadar islam dinini algılama ve seçme ÅŸansımız olurdu. Bildiklerinizi unutun, bir kenara bırakın biraz objektif olmaya çalışın. Ön yargıyı veya kabullerinizi kenara bırakıp hakikatı anlamaya çalışırsak daha kolay olur heÅŸeyi anlamamız.
  31. Manupulasyon, Etki altına girme kabullenme. Uygun ve düzenli Hacamat tedavisi sizin kolayca manupule edilmenizi engeller, selfkontrol mekanizması çalışır.
  32. DiÅŸ Eti Hastalıkları ve DiÅŸ çürümesi; Ä°lk hacamat yaptırmaya baÅŸladığı anda diÅŸ eti hastalıkları ve diÅŸ çürümesi olan kiÅŸilerde bu ÅŸikayetlerin nerdeyse çoÄŸunda azalma bulgularına rastlandı. Bu konuda yine bilimsel araÅŸtırma mevcut deÄŸil. Devamı gelecek..
  33. Romotohid artrid (Ä°ltihaplı Eklem ROmatizması); Bayanlarda erkeklere oranla 3 veya 4 kez daha fazla görülen nedeni tam olarak bilinmeyen iltihaplı eklem romatizmasıdır. Hastalık Belirtileri;  deÄŸiÅŸkendir, genelde sabahları uykudan sonra 30 dakika kadar süren agrılar olur. ateÅŸ, Kırıklık,isteksizlik halsizlik, tembellik en belirgin belirtilerdir. Bu eklem rahatsızlıgı ileri safhada diÄŸer organlarıda etkilemeye baÅŸlar. Bu organlar deri hastalıkları, soluk borusu, lenf nodülleri, kalb, damar geniÅŸlemesi, en belirgin olanıdır. Ä°ltihaplı eklem romaztizması çok çok ciddi bir rahatsızlık olup insanlara hayatı özürlü yaÅŸayan sürekli yardıma muhtaç kimseler haline sokabilir. Hacamatla Eklem Romatizması tedavisi; Bu makalenin özünü oluÅŸturan araÅŸtırma Mısır Kahire Unüversitesi  Tıp Fakültesi (Kız Bölümü) tarafından 50 kiÅŸi üzerinde yapılmıştır. Ä°lk 20 sadece ilaçla tedavi edlirken diÄŸer 30 kiÅŸiye ilaç artı hacamat tedavis uygulanmıştır. Bu sadece ilaçla tedavi edilen ilk 20 de pek bir degışiklik olmazken ikinci hacamat ve ilaçla tedavi ediln ikinci grupta çok büyük deÄŸiÅŸklikler gözlemlenmiÅŸtir. sadece %95  lük bir iyileÅŸme gozlemlenmiÅŸtir.  Bu konuda daha önce tecrübesi olan yetiÅŸimiÅŸ Hacamat akupunktur noktalarını bilen haccam yardımıyla tedavi çok baÅŸarılı sonuçlar verir. Hacamat Tedavisi aÄŸrıları hemen azaltır, zamanla tamamen geçirir, toksik maddelerin dışarı alınmasını saÄŸlar. Hacamat Tedavisi Romotohid artrid (Ä°ltihaplı Eklem Romatizması) Konusunda çok etkili doÄŸal ve hiç bir yan etkisi olmayan bir tedavi yöntemidir. Mısır ‘Ä°mmunolgy’ 2005 dergisinde Hacamatla iltihaplı romatizma tedavisi önemine değınmiÅŸler.

Hacamat uygulancak bölgeler genelde vücudun sırt ve arka bölgeleri olup nadiren özel rahatsızlıklar için ön kısımdan da uygulanır. Vakimiz ve imkanımız olursa inşallah bu bölgelere nerden nasıl şema halinde göstermeye çalışırız.

kaynak; (1)  http://www.ahmedhulusi.org/yazi/kilitlenmislik.htm,   (2)  http://www.gizliilimler.tr.gg/Hurafe-Merkezli-Nurculuk-Dininin-Ba%26%23351%3Bucu-Kitab%26%23305%3B-Risale_i-Nur-h-un-Ebced_Cifr-Yoluyla-Kuran-Ayetlerini-Tahrif-Etmesi.htm

Unutmamak gerekirki Hacamat bir (araç) prensibler üzerine inÅŸa edilmiÅŸ tedavi yöntemi, Haccam vesile (uygulayan)  ÅŸifa ise sadece Allah cc den dir…!!!


Kaynak:.hacamat.info

 

PaylaÅŸ....

Yorumlar  

 
0 #4 ihsan 2014-02-22 22:20 SÜLÜKTE ÇOK FAYDALIDIR HACAMAT PİS KANI ALIR SÜLÜK İSE HEM PİS KANI ALIR HEMDE VUCUDUN İÇİNE ŞİFALI SALGISINI BIRAKIR
 
 
0 #3 yasemin tiritoğlu 2013-01-24 19:06 s.a ben büyü ve sihirden dolayı hacamat yaptrmya başladım. ilk seansım 20 ocaktaydı bugunde 2.ci seansıma gittim fakat başımda çok ağırlık olduğu için kulak arkalarıma ( lazer ameliyat olduğum için ) hacamat değil sülüklü tedavi yapıldı. doğru bir uygulamamıdır? sülük hacamatla aynı işi görürmü?
 
 
+4 #2 letafet 2012-10-16 19:47 selam.benim annem kas erimesi 1963 tevelludlu.ellerinde ve ayaklarinda zayiflik var.belide arkaya deogru kaymis.tedavi olmak istiyor,yardimc i olun
 
 
+1 #1 Mustafa Murat 2012-10-04 14:14 Yukardaki bilgiler icin tesekkür ederim.
Resimli sema olrakta yayinlarsaniz cok ama cok memnun olurum.
Saygilerimla
 

Yorum Yazabilmek için Üye olmalısınız.

Ãœye GiriÅŸ Formu

Allah yaratılış gayesi yaratılışgayesi davet muhammed melek Kuran Sünnet hadis ayet cennet, cehennem, islam, insan, yazılı, sesli, video, yayın, ebu, said, enes, canlı, tv, abdurrahman, musa, isa, ibrahim, nuh, ıstılah, sohbet, albani, buhari, muslim, tirmizi, nesai, ibn, mace, taberi, kesir, kurtubi, sitte, ebu, davut, davud, sunen, dua,  büyü, cin, sihir, tılsım, ahmed, korunma, edeb, rukye, oruç, namaz, kurban, bayram, ramazan, fıtrat, tevhid, uluv, risale, tahkik, menhec, tahric, nur, muaz, zaman, sema, arÅŸ, cübbeli, harun, isa, yahya, vahiy, islami, video, islamivideo, mesnevi, mevlana, guraba, kitap, al, oku, öğren, cd, indir, download, ebu said tasavvuf mevlana fetva ayet ebusaid kitap kays leyla mecnun celalettin celaleddin rumi kimya zahir tecelli vasıf tanımak nitelemek hadis ilim  amel iman nas iman ıstılahÅŸeriathakikathükümkuran sünnet küfür ÅŸirk tevhid sünnet kalp hayat zikir iman

Åžu anda 671 ziyaretçi Ã§evrimiçi